Property:Quote

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене

This is a property of type Text.


(предишни 25) (следващи 25)

Pages using the property "Quote"

Showing 25 pages using this property.

"

"Булгартабак" ще бъде приватизиран до средата на 2011 +В сферата на приватизацията искам вашето доверие за това '''до средата на тази година „Булгартабак” най-накрая да бъде приватизиран по прозрачен и честен начин''', на добра цена.
"Набуко" — приоритет, с пълна институционална подкрепа и държавна гаранция +'''Приоритетният европейски проект „Набуко” получава пълна институционална подкрепа от българското правителство. Предстои да бъде предоставена държавна гаранция за участието на Българския енергиен холдинг в него'''.

1

1 милиард лева ще бъдат изплатени по програма "Регионално развитие" за 2011 +Във връзка с поставения от Вас въпрос за д Във връзка с поставения от Вас въпрос за десетте основни ангажимента, които Министерството на регионалното развитие и благоустройството си поставя за цел да изпълни до края на 2011 г., Ви информираме, че те са: ... 6. '''Да бъдат разплатени 1 млрд. лв. по Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013 г. до края на 2011 г.'''; витие” 2007-2013 г. до края на 2011 г.''';
10 милиона лв. за бюджета от акция "Хеликоптер" +'''10 млн. лв. приходи за бюджета се очакват от акцията "Хеликоптер" на данъчните, при която от въздуха се заснемат луксозни имоти''', съобщи шефът на НАП Красимир Стефанов.
10% увеличение на заплатите на "Спешна помощ" +За да не остане Спешна помощ съвсем без ле За да не остане Спешна помощ съвсем без лекари, от здравното министерство увеличават възнагражденията на всички служители с 10% от 1 януари. "Смисълът е да бъдат мотивирани от една страна, а от друга страна - да бъдат доокомплектовани екипите, тъй като на много места има недостиг на екипи за спешна помощ", съобщи министър Божидар Нанев. шна помощ", съобщи министър Божидар Нанев.
120 безплатни болници +Третият поред здравен министър в кабинета на Бойко Борисов уточни, че '''броят на безплатните лечебници ще се определя от населението в съответното място, но вероятно ще достигне 100-120'''.
13 милиона и половина за киното в края на 2011 +В тежка криза - '''13 милиона и половина тази година аз гарантирам на българското кино'''. Такива пари те никога не са получавали.
13 нови сгради за детски градини през 2011 г. +'''Планираме в бюджета за 2011г. средства за 13 нови сгради за детски градини'''.
1500 незаконни сгради да бъдат съборени тази година, а Златна перла до лятото +'''Очаквам 1500 незаконни сгради да бъдат съборени тази година, а 10-те сгради на "Златна перла" ще са едни от първите, които ще бъдат премахнати, сигурна съм, че до лятото няма да ги има'''.
17 милиона и 700 хиляди лв за осигуряване на работа на 5400 безработни през 2012 +Кабинетът планира промени и по някои от кл Кабинетът планира промени и по някои от ключовите национални програми, които държавата финансира. Така например най-голямата – от социални помощи към заетост се свива и като отпуснати средства, и като заети лица. За тази година са били заложени 19 милиона лева за над 9 хиляди безработни. По тази програма '''за следващата година са предвидени 17 милиона и 700 хиляди лева, за осигуряване на работа на 5 400 души'''. а осигуряване на работа на 5 400 души'''.

2

20 заявления за разкриване на избирателна секция в чужбина, извън дипломатическите представителства Изборен кодекс +Водещ : Какъв брой заявления ще са необход Водещ : Какъв брой заявления ще са необходими за разкриване на секция извън дипломатическо представителство. Дали ще са сто, както бяха на предишните избори, или ще са по-малко, защото от това ще зависи броя на секциите които ще се открият по места. Искра Фидосова : Ние в момента сме разписали 20 в проекта, разбира се това е една дискусионна тема и в пленарна зала може да се стигне и до промяна между първо и второ четене. е и до промяна между първо и второ четене.
20 милиона лева за окончателното изграждане на магистралата между Владиславово и центъра на Варна +'''Премиерът Бойко Борисов обеща на варнен '''Премиерът Бойко Борисов обеща на варненци, че държавата ще осигури 20 милиона лева за окончателното изграждане на магистралата''', която ще свърже центъра на града и кв. Владиславово. Той добави, че парите ще бъдат превеждани поетапно, след като община Варна представи необходимите проекти. щина Варна представи необходимите проекти.
20 милиона лева за ремонт на улица във Варна +Премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов обеща Варна да получи 20 млн. лв. за завършването на ул. „Девня” в отсечката между бул. „Република” и хипермаркет „Метро”.
200 хиляди емигранти ще се върнат в България +“'''Около 200 000 български емигранти, по “'''Около 200 000 български емигранти, по неофициални данни, са започнали да се движат към България'''”, съобщи министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, цитиран от БТА... '''Той направи уговорката, че още не се знае точният им брой. Но обвърза очакванията си с прогнозата, че около 200 000 души български емигранти се очаква да се върнат в България'''. анти се очаква да се върнат в България'''.
200,000 нови работни места, безработица под 8 процента +По време на пленума на червените бе представен управленски проект за гарантиран достъп и високо качество на здравеопазването. Партията си обещава още '''ако дойде на власт да създаде 200 000 нови работни места, да намали безработицата под 8 %'''.
25 милиона лева за болниците до 25 декември 2010 +'''През следващата седмица болниците ще получат 25 млн. лв. за дейностите, които МЗ финансира'''. Това заяви министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов на 51-ия извънреден събор на БЛС в Пловдив.
250 лидери на организираната престъпност са приведени в известност, а 192 са с обвинения +'''Срещу 192-ма лидери на престъпни групи '''Срещу 192-ма лидери на престъпни групи у нас са били повдигнати обвинения през последните две години.''' Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на пресконференция след Националното съвещание на МВР. По думите на министъра за последните две години МВР е "привело в известност" активния криминален контингент, който се представлявал от 1977 души. Общо 668 от тях се занимавали с разпространение на наркотици. '''Лидерите на престъпни групи у нас са 250, '''посочи министърът. групи у нас са 250, '''посочи министърът.
250 милиона евро по ОП "Конкурентноспособност" +Какви са фактите? В областта на икономика Какви са фактите? В областта на икономика за първи път изготвихме секторен анализ и стратегия за развитие на икономиката, която се основава на сериозен анализ, а не на пожелания. Разработваме инструменти за прилагането на тази стратегия. Тя се основава на широкото прилагане на иновации, за които '''по Оперативна програма „Конкурентноспособност” сме предвидили 250 млн. евро'''. По оперативната програма към днешна дата са изплатени над 20% от средствата, като 97% от всички плащания са извършени от август 2009 г. досега. ния са извършени от август 2009 г. досега.

3

30 милиона лева за допълнителна квалификация през 2012 +'''30 милиона лева европейско финансиране пък са предвидени за програмата "Аз мога повече". Тя е за работещи хора, които обаче искат да получат допълнителна квалификация'''.
33 000 лева глоба заради заледяванията в София +'''33 000 лв. ще бъде глобата за фирма Бат '''33 000 лв. ще бъде глобата за фирма БатПел, която отговаря за почистването на районите Сердика, Надежда и Илинден'''. Санкцията се налага, защото от фирмата са закъснели с излизането на терен при снеговалежа сутринта и са допуснали заледяване в район Надежда. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, след като посети участъка на столичната Централна гара, в който се изгражда метрото. нтрална гара, в който се изгражда метрото.
35 милиона евро са осигурени за североизточна България, в частност, за Варна +'''Премиерът уточни, че по линия на Световната банка са осигурени 35 млн. евро, които ще бъдат инвестирани в различни проекти в североизточната част на страната и в частност във Варна'''.
35 милиона лева ще бъдат преведени през лятото за тютюнопроизводителите +Борисов обеща, че '''вторият транш от 35 милиона лева ще бъде преведен на сметките на тютюнопроизводителите през лятото'''.

4

4.7 милиона за ремонт на булевард във Видин +'''4.7 млн. лв. ще бъдат отпуснати на община Видин за пълна реконструкция на градския булевард "Панония"'''. Обещанието за парите дойде лично от премиера Бойко Борисов, който посети площадката на Дунав мост 2 и се запозна с хода на строителните дейности.
40 хиляди безработни ще бъдат квалифицирани и трудово заети +В допълнение – по някои от схемите, финансирани със средства по оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”: '''около 40 хил. безработни ще получат възможност за включването в квалификация и последваща заетост'''.
400 м. асфалт до 10 декември +'''До 10 декември ще бъдат положени 400 метра асфалт и ще се направят пробите и изпитанията''', посочи премиерът, като отбеляза, че другата седмица ще провери отсечката Карнобат-Ямбол.
(предишни 25) (следващи 25)
Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев