Ще направим естакада на Пловдив, Меден рудник в Бургас

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Интервю за предаването "На четири очи" по "Нова телевизия", 31 октомври 2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Бойко Борисов при Цветанка Ризова: Ще направим метро в двете посоки на София. Ще направим естакада на Пловдив, ще направим естакада на "Меден рудник" в Бургас. Това са огромни мечти... Това са само мечти на поколения българи. В рамките на година и половина всичко това ще стане факт, още оттук нататък.
Състояние

В изпълнение

Срок
Тема Пътища, Пътна инфраструктура, Пътно строителство
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Отговор на МРРБ

Естакада Меден Рудник, край Бургас: В момента проектът е в процес на реализация. Първият етап приключи преди началото на туристическия сезон на 30 юни т.г. Строително-монтажните работи от втория етап на строителството се извършват в срок и трябва да приключат на 30 юни 2012г.
Естакада край Пловдив: Път ІІ-56 „Пътен възел „Скобелева майка” – Път ІІ-86 (югоизточен обход на гр. Пловдив)” от км 96+900 до км 104+033.

І-ви етап от направление Пловдив-Хасково
Строителството на направлението Пловдив-Хасково от пътния възел , включващо пътна естакада над жп линията Пловдив -Бургас , се осъществява по график.

Южното платно за движение е завършено още през м. юни и движението е прехвърлено по него.

Изграждането на северното платно напредва с изключително бързи темпове и към 25.08. 2011г. са монтирани всички греди в седемте отвора на съоръжението и е излята пътната плоча в първите две източно разположени полета.

Към настоящия момент изпълнението надвишава 70%.

Отговорът на МРРБ може да бъде прочетен тук. Обещанието е в процес на изпълнение.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев