Ще играя на вързано тенис само на по едно кебабче, кокошка, прасе

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Бойко Борисов, парламентарен контрол, 15 юли 2011
Кой Бойко Борисов
Цитат "Обещавам ви повече да не ги бия нито на футбол, нито на тенис, дано това ви успокои. От 20 години практикувам този вид дейност и в тениса играем по този начин - на сладолед, на пиле, на прасе... Щом това ви пречи и ви притеснява ще играя само на една по една бройка". Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния контрол днес.

Поводът беше питане на Мая Манолова от БСП за участието на премиера в предизборната агитация. Тя напомни за случая, когато в началото на юни на тържеството по повод влизането на разградския футболен клуб "Лудогорец" в А група от името на премиера Борисов бяха раздадени 12 хил. кебапчета от собственика на търговска верига, спечелени от Борисов на тенис. Спред Манолова тогава демонстративно пред камерите премиерът е нарушил три закона, които забраняват финансиране на партии от фирми и налагат таван на спонсорството от физически лица.

Състояние

В изпълнение

Срок
Тема Хазарт
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев