Ще ги сменям на два месеца! Няма да крадат повече!

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Борисов пред БНТ, 4 април, 2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Бойко Борисов, министър-председател:

Аз ще сменям на два месеца, ако трябва минстри, заместник минситри, вески, който попадне под ударите на прокуратурата и мисля, че това е правилната политика и мисля, че това очакват от нас. Било какво било. Няма да крадат повече.

Състояние

В изпълнение

Срок
Тема Корупция, Злоупотреби, Кражби
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Репортаж по БНТ.

Целият цитат: "Бойко Борисов: Ами разговарям с тях, търся ги. Кадровия потенциал в България е малък. Всички които са минали през различни нива, по един или друг начин са се оцапали. И не е лесно да се намерят хора. И неслучайно правителство след правителство са си отивали. Просто тогава за корупционните скандали не се е говорело или всеки си е прикривал своите си хора, защото не му е било изгодно да ги изкарва. Аз ще сменям на 2 месеца ако трябва - министри, заместник-министри, всеки, който попадне под ударите на прокуратурата. И мисля, че това е правилната политика и хората това очакват от нас. Било каквот било - няма да крадат повече!"

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев