Шест месеца за събиране на данъците от незаконните строежи

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Заседание на Министерски съвет, 20 октомври 2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Дянков има шест месеца до тогава да се приберат данъците от всички тези и да видим колко е тотала от летенето с хеликоптера.
Състояние

В изпълнение

Срок
Тема Данъци, Данъчно облагане, Незаконно строителство
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

"Гледах по държавната телевизия снощи в предаването "Референдум" всичките гости така бяха подбрани, че всичките бяха против това, че данъчните са осветлили незаконни палати, имоти и всичко останало. Бях дори втрещен. Как сме надничали на практика зад дуварите на хората в най-неприкосновената им лична собственост. Господа, тези палати са откраднати пари болшинството от самите българи. Какво лошо, че хората са видели?! Защото, както един казал, че жена му се съмнява, че й изневерява, а той казал – добре, че само се съмнява, а не подозира истинските мащаби. Така че и българите не са се съмнявали, че има такива неща, но те не са подозирали истинските мащаби на това, което се е случило. На Маями бийч няма такива вили, в Сен Тропе няма такива вили", казва премиерът.

"Да, много остро ще бъде всичко насочено срещу нас, но точната дума е да не ви пука. Това е правилното", обръща се той към министрите.

Борисов обяснява още, че в телевизионното предаване събеседниците са си казали – нека след шест месеца да се видим пак, да видите че нищо няма да се е случило.

"Дянков има шест месеца до тогава да се приберат данъците от всички тези и да видим колко е тотала от летенето с хеликоптера. Похарчили сме няколко хиляди лева, да видим колко данъци ще съберем. И съответно какви процедури по незаконното строителство ще тръгнат до тогава. Всичко незаконно, така както е по закон да се спази стриктно", нарежда министър-председателят.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев