Човек, който не спазва забраната на своя министър е боклук

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Николай Младенов пред БТВ, 06 април 2011
Кой Николай Младенов
Цитат Николай Младенов: Добро утро. Това е малко като вашата тема с това да почистим България, това е боклук.

Водещ: Кое?  

Н. Младенов: Това.

Водещ: Кое?

Н. Младенов: Човек, който си позволява да подпише нещо, за което има изрична забрана от своя министър, няма място да работи никъде в българската държава. Защото това е. . .

Водещ: Кой назначава боклуци?

Н. Младенов: . . . това е повече от пробив в националната сигурност. Това показва, че в нашата държава има група от хора, по някакъв начин обвързана, която се противопоставя на волята на българския народ.

Състояние

Изцяло променено

Тема АЕЦ Белене
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


На 7 април 2011 Н. Младенов заяви:

"Ситуацията, в която се намираме, в която всеки си позволява да говори, да тълкува, това е боклукът в средата, в която съществуваме". Така външният министър Николай Младенов коментира в сряда конфуза, в който изпадна правителство около проекта за АЕЦ "Белене".

"Съжалявам, ако думите ми са били изтълкувани към Красимир Първанов пряко. Аз не го познавам, но смятам, че е неправилно решения да се взимат без съгласието на твоя ресорен министър или без информирането - това е въпросът, който аз поставям. ", дообясни вчерашния си коментар Николай Младенов в четвъртък.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев