Цветанов: Трайков сам подаде оставка с лични мотиви, тя беше входирана вечерта, на 15 март

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Цветан Цветанов пред бТВ, 16 март 2012
Кой Цветан Цветанов
Цитат Водещ: Но оставката на министъра на икономиката, туризма и енергетиката Трайчо Трайков от късно снощи определено е изненада. Добро утро. Предлагам да започнем с нея. на кого му е писнало – на Трайчо Трайков ли да си подаде оставката или на Бойко Борисов да го накара да си я подаде?

Цветан Цветанов: Има подадена оставка и премиерът е човекът, който трябва да се съобрази или да не се съобрази с входираните оставки. Водеща: Помолен ли беше? Извинявайте, че ви прекъсвам. Да уточним! Цветан Цветанов: Не бих могъл да коментирам дали е помолен или не. Водещ: Защо? Цветан Цветанов: А това, което мога да кажа е, че снощи бяхме събрани на извънредно заседание от Изпълнителната комисия всички членове. Премиерът постави тези две точки за обсъждане – оставката на Константинов, оставката на Трайчо Трайков, говорихме по проблемите, които има в секторите и, разбира се, ангажимента, който трябва да поеме новият министър, който ще бъде избран в съответните сектори...

Водещ: Кажете, обаче, мотивите.

Цветан Цветанов: Мотивите – лични.

Водеща: Лични са посочени?

Цветан Цветанов: Това е, което премиерът ни е запознал и оттам нататък...

Водеща: Отговорете ни честно!

Цветан Цветанов: ... аз не знам какво са си говорили.

Състояние

Лъжа

Тема Оставка
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


В свой брифинг за медиите, проведен в народното събрание, министър Трайков заявява: “Не съм член на ГЕРБ и логично не бих могъл да подам оставката си пред Изпълнителната комисия на партията. Тя ми беше поискана снощи от вицепремиера Цветанов, след като кацнахме в София”"

Източник: Агенция Пресклуб

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев