Цветанов: Няма насилие, въпросът се политизира, в цял свят и в цяла Европа има насилие, вие преляхте чашата

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Цветан Цветанов в Народното събрание, 25 януари 2012
Кой Цветан Цветанов
Цитат Понеже днес говорим за всичко, което е свързано с полицейското насилие, аз смятам че тук се дава повече политически оттенък. Тъй като наблюдавам в поведението на някои политически лидери, които излизат от трибуната на българския парламент, за да заявят позицията си, от името на Политическа партия ГЕРБ, Парламентарната група на ГЕРБ, независимите депутати, които подкрепят действията на това правителство в борбата срещу организираната престъпност и най‑важното – конвенционалната престъпност, искам да Ви кажа, че Вие не направихте основните действия, за да се разграничите от лица, за които има съмнения, че са съпричастни към извършване на престъпления на територията на страната.

Мога да Ви уверя – да, действително, в цял свят и в Европа, има на моменти полицейско насилие. Това са единични случаи, но това не е политика нито на правителството, нито на ръководството на която и да било правоохранителна система. Мога да Ви кажа, че Вие минахте всякакви граници, за да кажете, че това е вече политически полицейски натиск. Смятам, че тук вече преляхте чашата.

Състояние

Запазено

Тема Полицейско насилие, Полицейски акции
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев