Татяна Дончева

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Татяна Дончева
Юрист, политик, народен представител (38, 39 и 40 ОНС)
Роден:

Татяна Дончева е юрист, адвокат, политик и Народен представител в парламентарната група на "Коалиция за България" (БСП и други) в 38, 39 и 40 Обикновено народно събрание. В 40-то НС Дончева е зам.-председател на ПГ на Коалиция за България, член на Комисия по правни въпроси, з ам.-председател на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, ч лен е и на Делегация в Парламентарната асамблея на НАТО.

Татяна Дончева е и председател на Постоянна подкомисия за контрол върху работата на службите за сигурност и на службите за обществен ред в 40-то НС.

На 21 април 2010 г. тя представя своя нов граждански проект "Движение 21". Подготoвката за него започва след конгреса на БСП в средата на октомври 2009 г., когато Дончева губи битката за лидерския пост.

Процент на изпълнение на направените от Татяна Дончева обещания

pChart

Обещания

Кой Състояние Цитат
ОЩЕ...

Становища

Кой Състояние Цитат
Татяна Дончева

Запазено

Конфликтът между президента Георги Първанов и премиера Бойко Борисов е само "народен театър", тъй като това са хора с общи бизнеси. "Години наред по време на тройната коалиция нещата се решаваха от една четворка: Георги Първанов, Бойко Борисов, Вальо Златев (бел. ред. -шеф на "Лукойл - България") и Румен Петков", който впоследствие бил дистанциран като ненужен след отстраняването му като вътрешен министър. Дончева коментира, че нищо ново не се е случило след идването на ГЕРБ в управлението, защото не се е променило нищо в статуквото на властта. >>>
ОЩЕ...

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница.


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев