Съдействие за продажбата на ЦСКА на „ГАЗПРОМ“

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Среща с фенове на ЦСКА на мача „Витоша“ - „Нотингам Юнайтед“
Кой Бойко Борисов
Цитат ЦСКА да бъде предложен за покупка на руската газова компания "Газпром".

Лично премиерът Бойко Борисов се ангажира пред фенклуба на “червените” да помогне за осъществяване на тази идея.

Състояние

Няма движение

Срок
Тема спорт
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Това стана веднага след първия мач за сезона на Борисов в състава на “Витоша” (Бистрица) с англичаните от “Нотингам Юнайтед”, спечелен от нашите с 6:0. Димитър Ангелов-Дучето и още 20-ина фенове на ЦСКА търпеливо изчакаха да свърши контролата на отбора от “В” група, за да говорят с Борисов за бъдещето на “червения” тим.

Още на полувремето Дучето уговори разговора с министър-председателя. По време на самия мач пък феновете бурно обсъждаха бъдещето на отбора си и стратегия за разговор с Борисов. На стадиона бе и Димитър Пенев, но той само се прегърна с премиера и не взе участие в разговора му с агитката.

“Ще помагаме на всички, както помогнахме на “Ботев” за стадиона”, обеща Борисов на обградилите го фенове. Собствеността на “Българска армия” според тях бе главният проблем пред намирането на качествен инвеститор, който да стане собственик на ЦСКА.

...

Всички обвинения Борисов изслуша мълчаливо.

“Газпром” е вероятно единствената компания, която в момента би се заинтересувала от покупка на ЦСКА, решиха след около 20-минутен разговор запалянковците и премиерът. Той пък обеща да провери почвата за евентуална сделка.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев