Светослав Малинов

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Светослав Малинов
Евро-депутат, кандидат на ДСБ за Президент през 2011
Роден:


Процент на изпълнение на направените от Светослав Малинов обещания

pChart

Обещания

Кой Състояние Цитат
Светослав Малинов

Няма движение

А, против правителството. "За" вота на недоверие...

Да, да, тази игра, понеже шест пъти съм участвал в такова нещо, като се каже "за", ама всъщност то е "за" за против... Против правителството, за да няма никакво съмнение. Ако обаче правителството най-после смело и категорично реши казуса "Белене" и заяви това, което ние имаме предвид, в такъв момент ние ще подкрепим правителството.

Т.е. да не се строи имате предвид.

Да, да не се строи. Ако това не е разбрано, аз вече не знам къде живеем. Да, да не се строи, да се каже, че това е нещо неизгодно, вредно, опасно, убийствено за бюджета в следващите години, камък за българската икономика за цяло поколение напред. Тогава ние ще подкрепим правителството. И нека да бъдем откровени - и двете позиции са последователни.
>>>
ОЩЕ...

Становища

Кой Състояние Цитат
Светослав Малинов

Запазено

С. Малинов пред Дарик: "Да, да не се строи. Ако това не е разбрано, аз вече не знам къде живеем. Да, да не се строи, да се каже, че това е нещо неизгодно, вредно, опасно, убийствено за бюджета в следващите години, камък за българската икономика за цяло поколение напред. Тогава ние ще подкрепим правителството. И нека да бъдем откровени - и двете позиции са последователни. >>>
ОЩЕ...

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница.


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев