Пълна готовност на България за следващия мониторингов доклад на Европейската комисия

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Панорама, 22.10.2010
Кой Бойко Борисов
Цитат В същото време и промените, които и благодарение на парламента в НК, НПК, във всички препоръки в мониторинговия доклад, вече са в парламента, минали на първо, други на второ четене, някои са приети, така че за следващия мониторингов доклад ние ще бъдем абсолютно готови за тази си дейност.
Състояние

Няма движение

Срок
Тема Европейски съюз, Вътрешен ред, Престъпност, Законодателство
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Водещ: Преди седмица ми казахте, че за обвиненията на Алексей Петров срещу Цветанов ще говорите, когато делото свърши. Въпросът е как през това време, докато делото свърши, министър Цветанов хем ще лови бандити, хем ще отговаря за апартаменти и консултантски договори? Може ли да върши и двете неща едновременно?

Б. Борисов: Аз мисля, че той си отговори добре на темите, които го питаха, ще продължава да отговаря, докато го питат, а що се касае до полицейските операции, само преди седмица и Европол, и Сикрет сървиз, и всички видяха и това, което казва Ханс Петер Уул. За вашите зрители само да кажа - това е докладчикът и говорителят на най-големите партии в Германия, на ХСС и ХДС, който ноември месец в Бундестага ще предложи дали България да бъде приета в шенгенското пространство догодина. И този човек преди малко каза, че има доверие и на мен, и на вътрешния министър, така че аз мисля, че Цветанов ще намери начин да оправдае своите действия и не е нужно някой да му помага в това. Що се касае като изпълнени задачи в сферата и не само от МВР, и от ДАНС, и от прокуратурата, мисля че България се движи добре. В същото време и промените, които и благодарение на парламента в НК, НПК, във всички препоръки в мониторинговия доклад, вече са в парламента, минали на първо, други на второ четене, някои са приети, така че за следващия мониторингов доклад ние ще бъдем абсолютно готови за тази си дейност.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев