Полицията работи професионално, ефективно, с добри резултати срещу организираната престъпност, консолидирана срещу властта

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Цветанов в интервю за радио Фокус, 29 април 2011
Кой Цветан Цветанов
Цитат Полицейските операции, проведени в Шумен и Кърджали, са част от ежедневната работа. Това заяви в интервю за радио „Фокус”-Кюстендил вътрешният министър Цветан Цветанов.

„И в момента текат други операции. Това е част от поетия ангажимент от правителството за реална, ефективна борба срещу тежката организирана престъпност, въпреки консолидирането на част от нея, за да противодейства по някакъв начин срещу днешното управление на страната”, заяви министър Цветанов. Той посочи, че професионализмът в МВР, на база всичко постигнато от служителите в министерството, е благодарение на политическата воля за оперативната свобода, която имат, за да могат да реализират тези успешни операции, провеждани в последните две години. По отношение на днешните операции министър Цветанов посочи, че все още процесуално-следствените действия не са приключили и не може да се даде информация за тях. „Има и други операции, които са подготвени и предстои да бъдат проведени през следващите дни. Вече навлязохме в един режим на работа, който дава ефективност и ежедневно и седмично отчитаме добри резултати”, допълни Цветан Цветанов.

Състояние

Запазено

Тема Организирана престъпност
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев