От дипломата на Калина Илиева не е произлязло никакво вредно влияние

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Интервю в „Нова телевизия“, „Здравей България“, 07.12.2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Аз се радвам, че това е, което са могли да изсмучат от пръстчетата си, ´защото от нейната диплома не е произлязло никакви вредно влияние. Виждате, че от Брюксел седмици наред си мълчат, но вие все ден този скандал, защото действително е скандал това, което е, че ни е излъгала толкова хора, го държите във въздуха.
Състояние

Запазено

Тема Земеделие, Образование, Еврофондове
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Водещ: Пак питам, обаче, ако министър Найденов е дошъл при вас с това предложение, значи че той е сбъркал и тук не става въпрос само за дипломата, а става въпрос за това, че Калина Илиева има година и половина стаж преди да бъде назначена там.

Бойко Борисов: Вижте, аз истински се радвам, че това са изсмуканите скандали от пръстчетата на тези хора. Защото, когато те сменяха, ако си спомняте, министри, вицепремиери, обвиняваха се в корупция, то беше чудовищна работа по време на управлението на СДС. Да не говорим за синя София като бяха, да не говорим за всички неща, които мога да започна от „Балкан” до пристанището ... авиокомпания „Балкан”, през „Кремиковци”, до пристанището на Бургас да приказвам, но ще изгубя време. Аз се радвам, че това е, което са могли да изсмучат от пръстчетата си, защото от нейната диплома не е произлязло никакви вредно влияние. Виждате, че от Брюксел седмици наред си мълчат, но вие все ден този скандал, защото действително е скандал това, което е, че ни е излъгала толкова хора, го държите във въздуха. Дано само да има някакво наказание от Брюксел, сами да си го издействаме... Какво да кажа повече.

Водещ: Аз не смятам, че има такава цел.

Бойко Борисов: В момента, в който съм разбрал тя е отстранена.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев