Откриване на обектите, на които се прави първа копка

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Парламентарен контрол, 26 ноември 2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Откривам това, на което си правя първа копка. Вече толкова години работя и си ги правя, и си ги контролирам, и ускорявам срокове и постигам нагледно това, което при вас беше само мечти и сънища и го виждахте само със сърцето си", каза премиерът Борисов.
Състояние

Няма движение

Срок
Тема Строителство, Пътно строителство, Пътна инфраструктура
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Не е коректно във време на финансова и икономическа криза, която тресе целия свят и всички хора знаят, че е така вие да сравнявате едно златно време и за инвестиции, и за строителство, защото така наречените излишъци от вас, ако ги бяхте вкарали в магистрали, в инфраструктура и сега да ги виждаме, щеше да е много по-лесно. Ние не ги виждаме и никой не ги вижда. Откривам това, на което си правя първа копка. Имам автобиография. Вече толкова години работя и си ги правя, и си ги контролирам, и ускорявам срокове и постигам нагледно това, което при вас беше само мечти и сънища и го виждахте само със сърцето си", каза премиерът Борисов.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев