Няма да бъдат извършвани операции с имотите на БАН

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Телефонно интервю на Борисов по БНТ, 24 ноември 2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Бойко Борисов: ... аз ви гарантирам, че докато ГЕРБ е на власт никой имоти на БАН няма да бъде разпореден или с него няма да се занимава държавата.
Състояние

В изпълнение

Срок
Тема БАН, Българска академия на науките
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Бойко Борисов: Българската академия на науките, имотите на БАН никой по никакъв начин няма да ги пипа, освен тази структура, наречена ръководство на БАН. И в нашия проектозакон, който има за БАН, контролът на всичко това си се оставя на Българската академия на науките. Друг е въпросът, чер БАН досега се е отнасял като с не свои имоти, защото по начина, по който са отдавани под наем е видно, че те не ги стопанисват добре. Ето това е средата – имотите на БАН никой няма да ги пипа, докато ние сме на власт и още веднъж, имотите на БАН ще си останат там където са си и ще се разпореждат само от БАН. И всички други от типа на както Янев или някои тичат пред вятъра и се попитват да плашат хората или да обясняват просто това им е играта, аз ви гарантирам, че докато ГЕРБ е на власт никой имоти на БАН няма да бъде разпореден или с него няма да се занимава държавата. В държавата има толкова много имоти...

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев