Кандидат-президентска двойка на ГЕРБ

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене

Обещания

Кой Състояние Цитат
Росен Плевнелиев

Неизпълнено

Категорично няма да се кандидатирам за президент, заяви в Раковски министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. Той беше в града, за да направи първа копка по проекта „Подобряване на физическата и жизнена градска среда в Раковски". Моята задача е съвсем друга, продължи Плевнелиев. Той уточни, че е поканен от това правителство, за да свърши колкото се може повече работа в един тежък за държавата и нейната икономика момент. По думите му не се е дискутирала евентуалната му кандидатура. Министърът ясно заяви, че се надява да няма подобен разговор. >>>
ОЩЕ...

Становища

Кой Състояние Цитат
Росен Плевнелиев

Лъжа

Министърът с най-висок рейтинг от кабинета "Борисов" – Росен Плевнелиев, заяви, че няма да приема оферти по повод предстоящите президентски избори. "Аз съм човек, който разбира от строителство. Свикнал съм, като хвана нещо, да го правя. Не може един министър да прескача от пост на пост. Не искам да ставам президент, нито кмет" отсече той пред bTV. >>>
Росен Плевнелиев

Лъжа

- Вие наистина сте различна птица! И като ви слушам, ще ви кажа нещо, което може да ви се стори провокативно - вие може да сте идеалният кандидат за президент. Някой казвал ли ви го е?

- Вие сте първият журналист, който го казва. Може би във форумите тук-там съм го прочел, но нямам такива амбиции. За да съм политик, аз трябва да стана професионалист, а не искам да бъда професионален политик. Аз съм професионален мениджър.

В същото интервю Росен Плевнелиев охарактеризира политиците като лъжци:


- Вие сте много честен и се чудя как виреете в тази политическа среда?

- От мен политик не става. Не мога да се заигравам, не мога да правя интриги, не мога да лъжа, казвам винаги истината, не мога да кроя планове, освен ако не са свързани с конкретната ми работа. Не съм водил битки, не съм удрял никого през живота си дори когато съм бил малък. Смятам, че всяка война в дългосрочен план е безсмислена.
>>>
ОЩЕ...

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница.


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев