Калина Илиева и със старата си диплома може да изпълнява длъжността на директор на фонд „Земеделие“

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Интервю в „Нова телевизия“, „Здравей България“, 07.12.2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Освен това никой не е допускал, че може да има такава наглост да лъже с фалшива диплома при положение, забележете, че не се изисква ценз. Не е било нужно да лъже за тази диплома. Тя и със старата си диплома пак може да изпълнява същата длъжност.
Състояние

Запазено

Тема Земеделие, Еврофондове, Образование
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Водещ: Въпросът е, г-н Костов казва, че този скандал все пак трябва да последва някакви политически действия и някаква политическа отговорност и ако не я носите вие персонално, то трябва да я понесе съответно министърът.

Бойко Борисов: Затова, че някой е заблудил някого или е извършил престъпление, той си носи персонална отговорност. Тя не е колективна вината.

Водещ: Именно.

Бойко Борисов: Освен това никой не е допускал, че може да има такава наглост да лъже с фалшива диплома при положение, забележете, че не се изисква ценз. Не е било нужно да лъже за тази диплома. Тя и със старата си диплома пак може да изпълнява същата длъжност.

Водещ: Обаче, г-н премиер, вчера в това студио г-н Тадаръков каза следното нещо – схемата за предлагането на Калина Илиева за шеф на фонд „Земеделие” е следната – прави се предложение до министър – председателя, след това той го подписва и след това то се гласува от УС. Тоест и вас някой ви е подвел.

Бойко Борисов: При мен идват хиляди такива назначения и аз пиша отгоре – „съгласен”. Обикновено след като се представя от министър, се пише „съгласен”.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев