Има стратегически инвеститор за АЕЦ „Белене“

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Панорама, 22.10.2010
Кой Бойко Борисов
Цитат За радост вече имаме, така, стратегически инвеститор, направихме срещи в Бавария, в Мюнхен с него, така че сега отново очаквам министър Трайков и той да договорят и освен в строителството дали и като инвеститор с 1 млрд. евро ще участва.
Състояние

Запазено

Тема АЕЦ Белене, Енергетика, Инвеститори, Инвестиции
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Министрите взимат решения, но всяко едно от тях е такова, че то е или да, или не, и то е ключово, защото нито една система през годините не е направена да функционира така, както трябва, и трябва да се отсича - правиш ли "Южен поток", не правиш ли "Южен поток"? Правиш ли "Белене", не правиш ли "Белене". За радост вече имаме, така, стратегически инвеститор, направихме срещи в Бавария, в Мюнхен с него, така че сега отново очаквам министър Трайков и той да договорят и освен в строителството дали и като инвеститор с 1 млрд. евро ще участва. Огромен труд, защото и тук, в "Белене", когато питат предишния премиер и Петър Димитров за АЕЦ "Белене"

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев