Икономическа криза

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене

Обещания

Кой Състояние Цитат
Бойко Борисов

Неизпълнено

Единият ако иска да направи тези икономии, да гаси лампите, другият ако иска да си махне секретарката. Ние тук съм разпоредил от днес персонални шофьори да се махат, колите на гараж. Който му трябва по работа да отиде някъде, ще отиде, ще си вземе кола и ще отиде да я свърши. Иначе съм направил метро като слънце, да отидат на метрото. Каквото за всички, това и за тях, каза премиерът. >>>
ОЩЕ...

Становища

Кой Състояние Цитат
Бойко Борисов

Запазено

"Рецептите, които аз дадох, една по една почват да се случват", каза премиерът, пристигайки от конгрес на десните европейски партии в Марсилия. "Ние още от половин-една година говорим, че в конституциите на държавите трябва да се вкара 3-процентният дефицит". >>>
Симеон Дянков

Запазено

"Както виждате, държавата се движи добре, заяви Симеон Дянков. Но има бюджет, гласуван в Народното събрание, и каквото е в момента в бюджета, за това има средства."

Според финансовия министър резултатите вече три тримесечия са положителни за икономическия растеж. На 15 май излизат резултатите за първото тримесечие на тази година и той е убеден, че те ще са положителни - и спрямо първото тримесечие на миналата година, и спрямо последното тримесечие на 2010 г.

Въпросът вече според него е колко бързо и кога тези положителните резултати на макроикономическо ниво ще се усетят от всички и във всички сектори.
>>>
ОЩЕ...

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница.


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев