До края на 2011 почва строеж на нов стадион в София

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Бойко Борисов инспектира строежа на метрото, 28 март, 2011
Кой Бойко Борисов
Цитат Бойко Борисов:

"Сега мислим по варианта за "Надежда", дори за стадион "Локомотив" да видим какво му е състоянието, да речем, на това място да направим национален стадион, който в края на годината да започнем да го строим... Представете си вариант да имаме отбор в Шампионската лига и да отидат да играят в Белград да речем, или да ни дадат европейско първенство да речем и ние да го откажем, защото нямаме съоръжение..."

Състояние

Блокирано

Срок 31 декември 2011 2011/12/31
Тема Национален стадион
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Президентът на ПФК Локомотив заяви за ГОНГ следното:

„Вариантът новият Национален стадион да бъде построен на мястото на сегашния стадион „Локомотив“ в „Надежда“ няма да бъде осъществен. Далеч по-справедливо е да бъдат вложени пари в петте столични стадиона, отколкото в един Национален. А дали ще бъде построен и нов Национален стадион, е въпрос към спортния министър. Стадион „Локомотив“ ще се запази като стадион и ще бъде довършен и достроен. Не само той – ще бъдат реконструирани всички софийски стадиони. Всички мои колеги са в това положение и мисля, че така е по-справедливо.“

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев