Доган е виновен за проекта Цанков Камък

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Изявление на Бойко Борисов за язовир Цанков Камък
Кой Бойко Борисов
Цитат В типичния си стил Борисов вметна, че е екзотика да се бетонира планината само защото консултантът е казал, че има дупки за запълване с бетон, визирайки лидера на ДПС Ахмед Доган.
Състояние

Запазено

Тема Енергетика
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Напълно променено

Становището е маркирано като изцяло променено, защото още същия ден (22.10.2010) в предаването "Панорама" по БНТ[1], Бойко Борисов прехвърля вината на БСП и НДСВ:

00:22:22 "Един милиард изтекъл в бетониране на Родопите. Защо? И понеже несправедливо вас ви обвиняват, ДПС, в "Цанков камък". Но, нека да чуем кой е виновен за това изключително безобразие. Този пладнешки грабеж."

00:31:42 "Господин Местан много правилно каза, коалиционния партньор, техния, когато има успехи си го приписва на БСП, обаче когато направи белята в "Цанков камък", както вие казвате, си траят. И дори, когато неправилно, защото договора на Ахмед Доган е за "Тунджа", за "Горна Арда", за какво ли не, само не фигурира "Цанков камък" в него. Там са си изцяло БСП в него, преди това НДСВ.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев