ДСБ

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене

Обещания

Кой Състояние Цитат
ОЩЕ...

Становища

Кой Състояние Цитат
Цветан Цветанов

Запазено

Водещ: Създаде се впечатление, че настоящият лидер на СДС влиза в тайни договорки с ГЕРБ. Нещо му е обещано от ГЕРБ, дали при броенето на резултати, дали при места в листи, дали с даване на генно-инженерство, ако може така да кажем на някаква коалиция, която да обслужи и влизането, политическото бъдеще на остатъка от СДС и евентуално ГЕРБ за бъдеща коалиция. Мислите ли дългосрочно за взаимодействие със СДС през подмяната на кадрите и каквото нещо се случва?

Цветан Цветанов: Това е толкова несериозно, че не си заслужава да го коментираме. Но пък е логично, както го обяснявате, да може да се манипулира обществото или съответните членове от дадената политическа сила.

Водещ: Има ли контакт със СДС, така звучи отстрани и така изглежда между другото? Вие казвате, че не е вярно.

Цветан Цветанов: Първият официален контакт беше осъществен след парламентарните избори 2009 година по искане на Иван Костов и Мартин Димитров. И тогава, когато ни поканиха мен и премиера за тази среща, ни поканиха в един офис и в общи линии искаха да се придвижим доста по-незабележимо, за да можем да проведем тази среща. И на тази среща те поставиха принципните си условия – заместник-областни управители във всички областни управи, трима областни управители, трима министри и заместник-министри във всичките министерства.

Водещ: Костов и Мартин Димитров веднага след изборите?

Цветан Цветанов: Костов и Мартин Димитров.

Водеща: На тайна среща?

Цветан Цветанов: Да. На тайна среща. Тези, които в изборната нощ декларираха, че ще подкрепят създаването на правителство от ПП ГЕРБ без да искат нищо. Вие го чухте всичките тогава. Това са Иван Костов и Мартин Димитров. Надежда Нейнски, която също сега се прави на големия демократ, нека да ги върнем малко във времето. От подкрепа и управление от 1997 до 2001 година и овладяването на всички институции без изключение, те не разкриха досиетата и не пристъпиха към това, което беше най-силното и най-желаното в демокрацията. Надежда Нейнски, тогава Надежда Михайлова, най-близката връзка на един в момента от най-емблематичните фигури в престъпния свят, Алексей Петров, защо не говори за тези си неща. И аз трябва да ви кажа, че започвам да си мисля, че започва абсолютното договаряне между структурите на Алексей Петров и структурите на Надежда Нейнски и Иван Костов, и всички тези.
>>>
ОЩЕ...

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница.


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев