Германия финансира БОРКОР

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Бойко Борисов представя БОРКОР, 17 февруари 2011
Кой Бойко Борисов
Цитат "Целта на това звено е да има доверие първо в гражданското общество, второ - в политическите партии, трето - в евроатлантическите партньори", обясни Борисов. Той изрази благодарност за това, че германското правителство отделя средства, за да подпомогне България в борбата й срещу престъпността.
Състояние

Лъжа

Тема БОРКОР, Организирана престъпност
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Mediapool също пише по темата: "Премиерът Бойко Борисов дори обяви, че за това "Меркел плаща", но нямаше време да обясни защо тогава България е отделила 16.5 млн. лева бюджет за БОРКОР до 2013 година..."

Дойче Веле: На запитване на Дойче Веле от германското министерство в Берлин обаче отговориха, че не участват в текущо финансиране на проекта за борба срещу корупцията БОРКОР в България. Ролф Шлотерер, който беше представен в София като една от ключовите фигури на БОРКОР, е германски съветник в българското МВР. Според говорителя на германското вътрешно министерство Лоргес, Шлотерер е инициатор на БОРКОР, но иначе целият проект е чисто български.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев