Волен Сидеров иска оставката на Министър Цветанов

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Волен Сидеров пред Дарик радио, 20 май 2011
Кой Волен Сидеров
Цитат Обръщам се към вътрешния министър Цветанов с настояването моментално да бъдат взети мерки, да бъде разследван и задържан престъпникът ислямист, който хвърли камък и удари и рани депутат от българския парламент.

В противен случай Цветанов трябва да подаде оставка незабавно и оттам нататък партия ГЕРБ, на която ние помагахме безкористно две години, ще види какво означава опозиция в България. И всичко това, което виждаха досега, ще им се види детска песен, ако не вземат мерки веднага и не озаптят еничарския корпус, който действа която еничарски корпус на Турция, а не като българска полиция. В момента български полицаи се подиграват с български патриоти.

Състояние

Изцяло променено

Тема Правитество на малцинството
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Волен Сидеров се закани пред Българския парламент да оттегли подкрепата си към ГЕРБ и да мине в опозиция, както и да иска оставката на министър Цветанов ежедневно, ако не се разкрият и задържат "престъпникът ислямист, който хвърли камък и удари и рани депутат от българския парламент"

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев