Борисов: С Живков сме несъизмерими, една стотна да постигнем от построеното от него ще е успех

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Борисов при Карбовски, ноември 2010
Кой Бойко Борисов
Цитат Сравняват Ви с един предишен управник. Това е картинка от Фейсбук. Дали ви ядосва или ви радва? В тази картинка има малко носталгия, има малко шега. Може би има и малко опозиционни намеци. Виждате ли я?

- Виждам я, но тя е некоректна към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.

Харесва ли Ви, че ви сравняват с Тодор Живков? - Не, не ми харесва, защото сме несъизмерими.

Мислите, че той е по-голям от вас? - Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил показва, че доста неща са били направени. А е и факт, че 20 години ние приватизираме, ние само приватизираме това, което е построено до тогава.

Състояние

Изцяло променено

Тема Реставрация на комунизма, Тодор Живков
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Становището на премиера Борисов е маркирано като изцяло променено заради негово изявление от 24 ноември 2012, в което той казва, че "България е най-бедната страна в ЕС, заради 100 годишното управление на БКП".

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев