Борисов: Не плаша гаргите, ако ми дойде половин България ще подам оставка

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Бойко Борисов в "Гореща точка", 02 декември 2011
Кой Бойко Борисов
Цитат Бойко Борисов: Ами като дойдат половин България, ще ни сменят и ще дойдат тези, които са направили дупките в бюджетите, дупките в НОИ, да си ги изкарат и след няколко години така, както след Жан Виденов се хапеха всичките да не кажа къде ...– така че, добре дошли са, да дойдат. В края на краищата всеки, каквото прави, за себе си го прави.

Водещ: Това за оставката не го говорите сериозно, нали, това е малко „плашене на гаргите”, както се казва?..

Бойко Борисов: Напротив, никой разумен лидер на партия не би искал в тази криза да управлява сам, никой. Защото в тази криза с всяко едно съсловие ние влизаме в конфликт в момента, това са наши избиратели, но това е просто правилното. И бих го оприличил пак с една майка, която води детето си да му бият имунизация, и то плаче, дърпа се, но тя знае, че трябва да му я направят, защото след 20 години ще го хване болест, която не може да се излекува. И на нея и е мъчно, че го води, че ще го боцкат, ще му тече кръв, ще плаче, но знае, че това е правилно. И сега ние, ако не искаме да направим тези поколения, които сега работят, след 10-15 години да се окаже, че в един момент нямат пенсии, ние трябва да ги хванем за ръка и да ги заведем, и да го направим.

Състояние

Изпълнено

Срок
Тема Оставка
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Считаме, че обещанието е изпълнено, тъй като след протестите от началото на 2013 г. по улиците на 35 града в България, премиерът Борисов подаде оставка.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев