Борисов: На 26-ти март 2012 ще информирам Путин за решението ни за Белене

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Борисов, цитиран от 24 часа, 25 март 2012
Кой Бойко Борисов
Цитат Премиерът Бойко Борисов ще съобщи в понеделник в телефонен разговор с руския президент Владимир Путин решението на България за АЕЦ „Белене". Борисов отказа да каже - какво ще бъде то. В 10,30 часа утре имам разговор с президента Путин, ще му кажа това, което сме взели като решение за АЕЦ „Белене", за да не научава от медиите. Коректно е да се съобщи на партньора от другата страна. Това каза в интервю министър-председателят Бойко Борисов. Дали ще го отрежа или не, нека да не правим изводи, каза Борисов.
Състояние

Неизпълнено

Срок
Тема
Специално събитие

Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или да добавите коментар чрез формуляра на Фейсбук:

Обещанието е маркирано като неизпълнено, защото на 26 март 2012 Борисов не е информирал Путин за решението си, а е получил нова отсрочка. Според Медияпул:


Решението на премиера Бойко Борисов за съдбата на АЕЦ "Белене" остава неясно за обществеността дори и след проведения в понеделник телефонен разговор с руския му колега Владимир Путин.

След като в неделя Борисов каза, че лично ще съобщи на следващия ден решението за ядрения проект в телефонен разговор с Путин, в понеделник от пресслужбата на Министерския съвет съобщиха само, че "министър-председателят Бойко Борисов разговаря днес по телефона с премиера на Руската федерация Владимир Путин".

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев