Борисов: За мен, полицията е приоритет, пред образованието и здравеопазването

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Бойко Борисов пред НОВА, 05 август, 2011 г.
Кой Бойко Борисов
Цитат Водещ: Добре. Искам да ви питам нещо, без да търсим конфликт между Симеон Дянков и Цветан Цветанов. Имаше едно предложение от страна на Симеон Дянков или по-точно мнение, нека така да го кажем, за това, че бюджетът на вътрешното министерство като процент от брутния вътрешен продукт тук, в България, е най-висок в целия Европейски съюз - над 4 процента. И тогава Дянков каза така: в Европейския съюз е 2 процента, тук е 4 процента. Тези два процента могат да отидат за образование и здравеопазване. Това струва ли ви се добра идея и защо не се прави?

Б. Борисов: Не. Водещ: Защо? Б. Борисов: Не. Водещ: Защо? Б. Борисов: Не, освен бюджетът и финансите на Дянков не са негови, за да ги определя той. Ние имаме първо партийна програма. След това имаме правителствена програма. След това аз определям приоритетите след това, което имам като информация от партийните организации, от тези хора, които са ни избрали и са ни сложили на власт.

Състояние

Запазено

Тема Образование, Субсидии за образованието, Полиция, МВР, Държавен бюджет
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев