Бойко Борисов пред БНТ

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Дата 14 март 2011 2011/03/14
Място София
Източник БНТ
URL http://testbnt.bnt.bg/bg/news/view/48823/borisov_komentira_cenite_na_gorivata

Обещания


Становища

Кой Състояние Цитат
Бойко Борисов

Запазено

Според премиера протестите у нас са на практика протести срещу Кадафи. И аз бих протестирал срещу него - заключи Борисов, защото всичко идва оттам, от проблемите с петрола. >>>
Бойко Борисов

Запазено

Промяна на акцизната ставка на горивата у нас може да има едва след като се произнесат останалите 26 държави-членки в Евросъюза. Това заяви премиерът Бойко Борисов и допълни, че правителството вече е изпратило писмо до Брюксел, макар че отсега било ясно, че промяната на акциза е трудно изпълнима. >>>
ОЩЕ...
Ако желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница.


Промяна на акцизната ставка на горивата у нас може да има едва след като се произнесат останалите 26 държави-членки в Евросъюза. Това заяви премиерът Бойко Борисов и допълни, че правителството вече е изпратило писмо до Брюксел, макар че отсега било ясно, че промяната на акциза е трудно изпълнима.

Бойко Борисов - министър-председател: - Правим всичко възможно, но не мога да влияя на процесите в света, иска ми се, но не мога и за съжаление към днешна дата никой не може, цените растат навсякъде поради тази причина.

Според премиера протестите у нас са на практика протести срещу Кадафи. И аз бих протестирал срещу него - заключи Борисов, защото всичко идва оттам, от проблемите с петрола.

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев