Аз съм за сигурна АЕЦ Белене

от PolitiKat

Направо към: навигация, търсене
Изявление Найден Зеленогорски пред онлайн изданието Посредник, 17 март 2011
Кой Найден Зеленогорски
Цитат "Аз съм за сигурен АЕЦ, тоест най-важното за мен е АЕЦ Белене да бъде сигурен, защото ние попадаме между 3 ядрени централи - Козлодуй, Черна вода и Белене. Ако експертите кажат, че проектът е сигурен, естествено, че ще продължа да го подкрепям. Ако кажат, че не е сигурен, естествено, че ще избера това, нашите съграждани да са живи и здрави..."
Състояние

Запазено

Тема АЕЦ Белене
Специално събитиеАко желаете да коментирате, може да го направите на беседата към тази страница или използвайки формуляра за Фейсбук:


По-рано, през февруари 2010, кметът на Плевен казва:

"Мнението ми за АЕЦ Белене винаги е било последователно и в това отношение имаме разминаване с председателя нееднократно, коментира кметът Найден Зеленогорски по повод изявленията на председателя на СДС Мартин Димитров, че ГЕРБ рискува да загуби управлението на страната, ако допусне грешката да построи централата. Проектът е нужен на България и Плевенска област и аз последователно отстоявам позицията си, че АЕЦ трябва да бъде построена, но без ангажименти на държавата, допълни плевенският градоначалник.

Това трябва да стане с частен капитал, без гаранции и ангажименти на държавата, която в този момент не би могла да си го позволи, допълни той.

Позицията на г-н Димитров си е позиция на председателя на СДС, но моята е друга и ще я отстоявам както аз, така и ръководството на Съюза в Плевен, категоричен е Найден Зеленогорски."

Лого и имидж ralev.com Дизайн и кодинг на шаблона Евгени Динев